SMALL kids & jongeren - onderzoek en advies    mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 020 - 358 63 91 

SMALL Basics

Waarom is een peuter gefascineerd door bepaalde tv formats en waarom leggen kinderen die al op school zitten verzamelingen aan? Wij hebben een college ontwikkelt die je in een paar uur bijpraat in de ontwikkeling van kinderen tot 10 jaar.

Deze middag geeft je inzicht op het gebied van de Basics van kids concepten en marketing. Wat vinden ze leuk en waarom eigenlijk? Wat kunnen ze aan en wat niet? Je snapt na deze middag welke rol de mentale, sociale en fysieke ontwikkeling speelt bij jongens en meisjes in diverse leeftijdsfasen en hoe dat relateert aan de rol van ouders, school en omgeving. Succesvolle marketing en communicatie kan niet zonder deze standaard bagage.

Wil je meedoen? In september starten groepen van maximaal 8 personen. De plaats is Amsterdam en de opties zijn 1, 8 of 15 september. De kosten zijn 99 euro per persoon. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SMALL Segmentatiemeter

FaLang translation system by Faboba