SMALL Basics

*Only available in Dutch
Waarom is een peuter gefascineerd door bepaalde tv formats en waarom leggen kinderen die al op school zitten verzamelingen aan? Waarom komt een puber zo ongeintersseerd over en waarom zijn jongeren zo betrokken bij maatschappelijke issues?

Wij hebben een college ontwikkelt die je in een paar uur bijpraat in de ontwikkeling van kinderen tot 10 jaar en voor jongeren tot 18 jaar. Deze middag geeft je inzicht op het gebied van de Basics van kids en  jongeren concepten, media en marketing. Wat vinden ze leuk en waarom eigenlijk? Wat kunnen ze aan en wat niet? Je snapt na deze middag welke rol de mentale, sociale en fysieke ontwikkeling speelt bij jongens en meisjes in diverse leeftijdsfasen en hoe dat relateert aan de rol van ouders, school en omgeving. Succesvolle marketing en communicatie kan niet zonder deze standaard bagage.

Wil je meedoen? In september starten groepen van maximaal 8 personen. De plaats is Amsterdam. KIDS is gepland op maandag 5 januari, JONGEREN op 12 januari 2015. De kosten zijn 99 euro per persoon. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 SMALL Segmentatiemeter

FaLang translation system by Faboba